Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theatervoorstelling over dementie

10 september 19:30 - 21:15

‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie door Muziektheater Matzer.

Een moeder raakt haar kompas kwijt. En haar streken. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit. Tekst: Madeleine Matzer (met dank aan Jibbe Willems), regie Madeleine Matzer, spel Juul Vrijdag, muziek en compositie Helge Slikker.

Matzer Theaterproducties speelt deze voorstelling voor GeheugenCafé Vught, Helvoirt, Cromvoirt op zaterdag 10 september in de Sportzaal van het HelvoirThuis, Kloosterstraat 30, 5268 AC Helvoirt. Toegang is gratis. Aanmelden via de website van Huis73. Vul de benodigde gegevens in en neem je ticket uitgeprint of op je smartphone mee. Let op: aanmelden is verplicht! Niet aangemeld = niet naar binnen. Wees snel, er zijn 200 kaarten beschikbaar.

Deze voorstelling wordt financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van gemeente Vught, Alzheimer Nederland/Afdeling Regio ’s-Hertogenbosch-Bommelerwaard, Stichting Vughterstede en Zorgcentrum ’t Heem.

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
19:30 - 21:15
Evenement Categorieën:
,

Locatie

HelvoirThuis
Kloosterstraat 30
Helvoirt, 5268 AC
+ Google Maps
Telefoon:
0411 202 010
Site:
http://www.helvoirthuis.nl/