Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start Alpha in Den Bosch

17 september 2018 18:15

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Den Bosch wordt aangeboden.

In Den Bosch gaat op 17 september 2018 een Alpha van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.15 tot 21.15 uur in Connect Centrum City Changers, Rompertcentrum 27, 5233 RG Den Bosch (voormalige bibliotheek De Rompert). Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of citychangers.nl of neem contact op met Guus Liu via alpha@citychangers.nl.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 september 2018
Tijd:
18:15
Evenement Categorie:

Locatie

Connect Centrum City Changers
Rompertcentrum 27
's-Hertogenbosch, 5233 RG
+ Google Maps