Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rondsnuffelen voor stichting Sterk voor Dieren

18 september 00:00 - 19 september 00:00

Op 18 en 19 september kunt u rondsnuffelen in de brocante en bijzondere verzameling in het “Hans’ Huisje” te Herwijnen en daarmee direct stichting Sterk voor Dieren ondersteunen.

In een sprookjesachtig huis aan de dijk in Herwijnen bevindt zich een prachtige verzameling van brocante en bijzondere spullen. Van lampen, spiegels, beelden, schilderijen, porselein, kandelaars tot mooi oud speelgoed en boeddha’s. De verzameling in het “Hans’ Huisje” is bijzonder en uiteenlopend te noemen en komt uit onder meer India, Nepal en Iran. Ook mooie spullen van Nederlandse bodem ontbreken niet zoals tafeltjes, lampen, porselein en schilderijen. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Sterk voor Dieren.

Stichting Sterk voor Dieren ondersteunt huisdiereigenaren die op minimum- of bijstandsniveau leven, eventueel zijn aangewezen op voedselbanken, en hierdoor niet meer de nodige zorg kunnen geven aan hun huisdier(en). De jonge stichting bestaat nu bijna een half jaar en is dankzij donaties al volop actief met het helpen van huisdieren. Inmiddels zijn er al meer dan 200 huisdieren geholpen met medische hulp, diervoeding, tijdelijke opvang en zelfs met een nieuw baasje. De hulpvragen blijven binnenstromen en de stichting is dan ook altijd op zoek naar donateurs en andere inkomsten.

Deze brocante snuffelmarkt is dan ook een welkome aanvulling om weer extra huisdieren en baasjes te kunnen ondersteunen. Stichting Dierenlot helpt ons ook hierin mee door de opbrengst (tot € 1250) te verdubbelen.

Reden genoeg om een bezoek te brengen aan het “Hans’ Huisje”. Leuke en bijzondere brocante spulletjes voor de bezoekers en met de opbrengst kan de stichting nog meer huisdieren in nood helpen.

U bent van harte welkom op zaterdag 18 en zondag 19 september van 13.00 tot 16.00 uur.
Het adres is: Waaldijk 94, 4171 CG in Herwijnen. Parkeren kan op de Waaldijk of op de Schoutensteeg

Omdat het Hans’ Huisje vrij klein is, kan het zijn dat bezoekers even moeten wachten om binnen te komen,maar het is het wachten waard!

Afrekenen kan contant of met een betaalverzoek.

Gegevens

Begin:
18 september 00:00
Einde:
19 september 00:00
Evenement Categorie: