Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paul Childers brengt Nashville naar Midden-Brabant

26 april 20:00 - 23:00

€10

Op slechts één afslag verwijderd van Vught treedt vrijdag 26 april de singer-songwriter Paul Childers op als onderdeel van de Europese The now is all we have-tour. De uit Nashville afkomstige artiest is 24 jaar en maakt deel uit van een nieuwe generatie Amerikaanse muzikanten.

In 2017 kwam het debuutalbum ‘Naked Poetry’ van Childers binnen op #27 van de Amerikaanse Billboard top 200. Hij stond al op prestigieuze podia als de Rock & Roll Hall of Fame en het Songbirds Guitar Museum. Childers is vrijdag 26 april te bewonderen in sociaal-cultureel centrum De Serenade in Liempde aan de Oude Dijk 117. Kaarten à 10 euro zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/Childers. Meer informatie via www.deserenade.nl.

Wanneer Childers live optreedt, is er een Clark Kent-achtige transformatie van een mild gemanierde heer naar een gitaarslingerende superheld. De muzikant blent zijn virtuoze gitaarspel met duidelijke bluesy invloeden van Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix fijnloos in zijn aanstekelijke popliedjes met veel R&B-, jazz- en soulinvloeden. Opmerkelijk genoeg heeft hij ook het vermogen om een gevoel van intimiteit op het podium te brengen. Deze tour speelt Childers in een power trio bezetting waarin alle nummers een extra bluesy laagje krijgen. De uit Liempde afkomstige Chris Vingerhoets maakt hiervan deel uit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Serenade
Oude Dijk 117
Liempde, 5298 BC
+ Google Maps
Telefoon:
0411-633219
Website:
www.deserenade.nl