Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Openbare fractiebijeenkomst Gemeentebelangen

24 september 20:00

Gemeentebelangen gaat graag met u in gesprek op de openbare fractievergadering. Op dinsdag 24 september aanvang 20.00 uur houdt Gemeentebelangen weer zo’n openbare fractiebijeenkomst in Café-Restaurant Den Heuvel aan de Loonsebaan 88 te Vught.

De fractie wil graag met u praten over de voorstellen voor de komende commissievergaderingen Ruimte, Bestuur en Samenleving en de Raadsvergadering. Uiteraard is er ook ruimte om andere onderwerpen, waar u als burger of ondernemer mee te maken heeft, bespreekbaar te maken. De informele sfeer en laagdrempelige omgeving bieden ruimte om van gedachten te wisselen met de fractie, zodat meer inzicht verkregen kan worden.

Gemeentebelangen hecht veel waarde aan de mening van Vughtse, Cromvoirtse en toekomstige inwoners uit Helvoirt. Al meer dan 57 jaar haalt Gemeentebelangen kracht uit de bevolking door tussen de burgers in te staan en in gesprek te blijven met de achterban.

Kijk voor meer informatie op www.gemeentebelangenvught.nl of bel met de fractiesecretaris, Joseph Verzandvoort, 06-37281398. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Café-Restaurant ‘Den Heuvel‘
Loonsebaan 88
Vught, 5263 CP
+ Google Maps