Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Liempdsen Herd jeu-de-bouleskampioenschappen

28 augustus 10:00

Wie op zondag 28 augustus Liempde bezoekt, waant zich in Frankrijk. Dan vindt de vierde editie plaats van de Open Liempdsen Herd jeu-de-bouleskampioenschappen. De dorpskern wordt hiervoor getransformeerd in een levendige jeu-de-boulesarena waar tachtig ploegen op twintig banen zullen strijden om de winst. Ook aan het publiek is gedacht: met Franse muziek en een gastvrije horeca kan men rekenen op een gezellige familiedag.

De jeu-de-boulesbanen liggen in en bij het Concordiapark bij Ontmoetingscentrum D’n Liempdsen Herd (voor deze gelegenheid omgedoopt tot ‘le Foyer du Liempde’). Hierop strijden de teams, bestaande uit twee personen, om de felbegeerde wisseltrofee en prijzen in de categorie ’Beste duo’. Inschrijving is mogelijk tot en met zaterdag 20 augustus. Er kunnen maximaal 80 teams inschrijven. Minimumleeftijd is 12 jaar.

Gezellige familiedag
Franse chansons omlijsten de dag. Op de terrassen van de diverse horecalocaties is het goed toeven voor een hapje en een drankje. Het belooft een dag vol Brabantse gezelligheid en gastvrijheid te worden met een Frans tintje, een familiedag voor jong en oud.

Locatie en tijd
Start op zondag 28 augustus om 10.00 uur in en rondom D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4), in het Concordiapark. Rond 17.00 uur wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking bij D’n Liempdsen Herd. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/jeudeboulesliempde

.(Foto: Ruud van Nooijen)

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
10:00
Evenement Categorieën:
,