Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open dag roeivereniging De Hertog Den Bosch

27 september 11:00 - 15:00

Hebt u altijd al een keer willen roeien? Bezoek dan op zondag 27 september Roeivereniging De Hertog in Den Bosch. Daar is die dag van 11.00 tot 15.00 uur een Open Dag & Familiedag. Deze dag wordt coronaproof gehouden.

Bezoekers kunnen die dag een keer roeien in een C2 of C4, dat zijn twee- of vierpersoons roeiboten. Per boot mag vanwege de coronaregels slechts één huishouden. Voor jeugd is het ook mogelijk om een skiff te stappen, dat is een eenpersoonsboot. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan een ergometertest. Dat is ‘droog’ roeien op een roeimachine. Hiermee is een mooie prijs te winnen. De Hertog maakt het tevens mogelijk om kennis te maken met Row on Air; met dit nieuwe systeem roei je in de richting waar je naar kijkt. Je roeit dus niet naar achteren, maar naar voren! De importeur van dit nieuwe systeem komt hiervoor speciaal naar Den Bosch.

En dan is er nog de mogelijkheid om kennis te maken met een andere sport dan roeien: suppen. Dit is een van de snelst groeiende watersporten.

Dus hopelijk tot zondag 27 september van 11.00 tot 15.00 uur bij Roeivereniging De Hertog aan de Citadellaan 28 in Den Bosch. De Hertog ligt aan de rivier de Aa, nabij de Dieze en de Dommel.

[Foto: Roeivereniging De Hertog]

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
11:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Roeivereniging De Hertog
Citadellaan 28
's-Hertogenbosch,
+ Google Maps