Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

“Ontmoet mij in de Salon” – In gesprek met kunstenaars en ontwerpers

15 december 2018 13:00 - 17:00

Dutch Art & Design Salon, is meer dan alleen een galerie met unieke beeldende kunst en exclusieve modevormgeving van Nederlandse kunstenaars en ontwerpers.

Geïnspireerd op de van oudsher culturele Parijse Salons, (De Salons werden gehouden in voorname huizen waar de gastvrouw haar gasten kunstenaars uit allerlei disciplines presenteerde) is Dutch Art & Design Salon ook een ontmoetingsplaats waar kunstenaar, ontwerper en kunst/modeliefhebber elkaar ontmoeten en inspireren. In een ongedwongen sfeer, omringd door unieke beeldende kunst en exclusieve mode en accessoires, is iedereen van harte welkom.

Om de twee maanden is er op zaterdagmiddag een “Ontmoet mij in de Salon”. Deze middag vertellen de kunstenaar en ontwerper vol enthousiasme over hun werk. N.a.v. een interview kan de bezoeker in gesprek gaan met de kunstenaar en ontwerper om te ontdekken wie de persoon is achter het werk. Waar worden ze door geïnspireerd, wie is hun grote voorbeeld, enz.. Dit interview staat ook op de website van Dutch Art & Design Salon.

De eerste “Ontmoet mij in de Salon” is op zaterdagmiddag 15 december van 13.00 tot 16.00 uur. Aanwezig zijn dan Marjo Smits, keramiek en Elly Bunder, ontwerpster van unieke handgeweven sjaals. Marjo werkt altijd met klei, omdat zoals zij zelf zegt: “dit een oermateriaal is waar de wijsheid al in besloten zit. Ze wil met haar kunst vertellen dat er meer is dan wat je zo met het blote oog kan zien. Elly werkt alleen met natuurlijke materialen, zoals zijde, linnen, katoen en wol en is altijd op zoek naar speciale soorten. Ze weeft altijd series van vier sjaals. Dat betekend dat het weefgetouw ingericht wordt met een schering (lengtedraden) voor 4 sjaals. Beide dames zullen deze dag extra werk tonen.

Bezoek de website: www.dutchartdesignsalon.com.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dutch Art & Designsalon
Burgemeester Loeffplein 57 's-Hertogenbosch 5211 RX + Google Maps