Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsconcert Harmonievereniging Sint-Michaël met thema Video-Games

13 januari 20:00 - 22:00

Het Harmonieorkest van Harmonievereniging Sint-Michaël organiseert op zaterdag 13 januari 2018 het nieuwjaarsconcert. Het normaliter traditionele nieuwjaarsconcert wordt dit jaar aanzienlijk ‘verjongd’ door het thema Video-Games.
De modernste vorm van entertainment bevat eeuwen aan klassieke muziek. De mega-populaire wereld van Video-Games heeft de laatste jaren dan ook een overvloed aan spannende muziek opgebracht, die wereldwijd veelvuldig ten gehore wordt gebracht. Tijdens het nieuwjaarsconcert nemen wij u mee in de wereld waar vele jongeren (bijna) al hun vrije tijd aan besteden.
Een wereld vol klassieke muziek met prachtige landschappen, romantiek en een eeuwige strijd
in een virtuele wereld. Tijdens het concert wordt de muziek van grote games als o.a. Zelda, World of Warcraft en Skyrim ten gehore gebracht. Uiteraard mag ook Super Mario Bros niet ontbreken.
Onder leiding van Martijn Krijnen zal het Harmonieorkest u met muziek meenemen in de Games die u tijdens het concert ook kunt zien. Een aantal games zal ook op scherm worden afgebeeld. Laat u verrassen door deze prachtige wereld waarin bekende klassieke muziek samenkomt met moderne technologie. Uiteraard is het nieuwjaarsconcert de uitgelezen mogelijkheid om elkaar de nieuwjaarswensen over te brengen onder het genot van prachtige muziek en een drankje.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Huif
Hortensiastraat 2
Sint-Michielsgestel, 5271 GT
+ Google Maps
Telefoon:
073 551 4394
Website:
http://dehuif.info/