Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffieconcert Kunst & Vriendschap

3 april 10:30 - 11:30

Exact 2 jaar lang was Kunst & Vriendschap door de coronamaatregelen gedwongen om haar thuishonk Theater de Speeldoos te verlaten en elders te repeteren. Openbare optredens waren in die periode niet mogelijk – op 1 uitzondering na – en zelfs repeteren was vele maanden niet toegestaan, iets wat sinds de oorlogsperiode niet meer was voorgekomen. Het koffieconcert op zondag 3 april begint om 10.30 uur in de grote zaal van de Speeldoos en duurt tot ca. 11.30 uur. De toegang is gratis en er gelden geen coronamaatregelen meer.

Ook het 145-jarig bestaan in 2021 ging daardoor geruisloos aan de leden en aan Vught voorbij. Maar sinds 9 maart zijn de muzikanten weer teruggekeerd naar De Speeldoos en wordt er weer hard gewerkt aan een mooi repertoire! Om dat te vieren verzorgt de oudste Vughtse muziekvereniging op zondag 3 april een gratis koffieconcert in Theater De Speeldoos. De muzikanten van opleidingsorkest Rappo Grande en van het harmonieorkest zullen deze ochtend laten horen en zien dat ze het musiceren beslist nog niet verleerd zijn en presenteren een luchtig concert. Tevens zal tijdens dit concert een jubilaris worden gehuldigd en zal ook de 2-jaarlijkse Marinus Bijnen Trofee worden uitgereikt aan een persoon die zich op bijzondere wijze voor de vereniging heeft ingezet. Aansluitend aan dit concert kunt u in het centrum van Vught genieten van ‘Proef Vught’; een prima combinatie dus waarmee Vught zich op veelzijdige wijze laat zien.

Muziek maken bij K&V
Dit concert is voor menigeen een mooie gelegenheid om (hernieuwd) kennis te maken met Kunst & Vriendschap. Helaas kon de vereniging zich gedurende de afgelopen 2 jaar niet openbaar presenteren en is ledenwerving vrijwel niet mogelijk geweest. Daarom is enige aanvulling van de orkesten momenteel gewenst, vooral klarinettisten en saxofonisten zijn welkom, maar ook in andere secties is nog plaats voor muzikanten. Ook zonder muzikale kennis is iedereen welkom; een opleiding door professionele muziekdocenten wordt i.s.m. MDM Vught geregeld. Daarbij geniet je het voordeel van allerlei activiteiten voor de leden. Neem dus gerust vrijblijvend een kijkje! Kijk ook eens op www.harmonievught.nl.

Gegevens

Datum:
3 april
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Theater de Speeldoos
Vught, + Google Maps