Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstfair stichting Sterk voor Dieren

11 december 10:00 - 17:00

Op zaterdag 11 december verzorgt de stichting Sterk voor Dieren een bijzondere kerstfair in een nostalgisch achterhuis in Herwijnen. Op deze kerstfair is voor de bezoeker een gevarieerd en uniek aanbod van kerstartikelen te vinden. Al deze artikelen zijn door winkels, kunstenaars en enthousiaste volgers van de stichting geheel belangeloos ter beschikking gesteld. De stichting hoopt met dit initiatief meer opbrengsten binnen te halen voor de broodnodige hulp aan huisdieren in nood.

In het in kerstsfeer ondergedompelde achterhuis kunnen bezoekers de leukste kerstcadeaus en decoratieve spulletjes voor interieur en tuin aantreffen. Verlichte kerstslingers, canvassen met rendieren, mini-kerstboompjes, houten kerststalletjes en klokken, originele sieraden en tassenhangers, ansichtkaarten, windlichtjes, vogelhuisjes … te veel om op te noemen. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de kerstfair. Leuke en unieke producten voor de bezoekers zelf en tegelijk ondersteunt men een goed doel.

Stichting Sterk voor Dieren ondersteunt huisdiereigenaren die op minimum- of bijstandsniveau leven, eventueel zijn aangewezen op voedselbanken, en hierdoor niet meer de nodige zorg kunnen geven aan hun huisdier(en). De jonge stichting bestaat nu bijna driekwart jaar en is dankzij donaties al volop actief met het helpen van huisdieren. Inmiddels zijn er al meer dan 350 huisdieren geholpen met medische hulp, diervoeding, tijdelijke opvang en zelfs met een nieuw baasje. De hulpvragen blijven binnenstromen en de stichting is dan ook altijd op zoek naar donateurs en andere inkomsten.

U bent van harte welkom op zaterdag 11 december van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Rij- en Uitweg 4, 4171 CN in Herwijnen. Afrekenen kan contant of met een betaalverzoek. Parkeren kan op het terrein. De actuele coronamaatregelen worden gehanteerd.

sterkvoordieren.nl

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie├źn:
,