Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kasteel Nemerlaer toont schilderijen Constantijn Molenkamp

27 mei 11:00 - 29 juni 17:00

€5,00

Zondag 27 mei start de tentoonstelling met olieverfschilderijen van Constantijn Molenkamp in Kasteel Nemerlaer in Haaren. De tentoonstelling duurt tot zondag 1 juli 2018.

Constantijn Molenkamp laat met zijn Zeeschappen en Landmarks zijn liefde voor de natuur zien. Door het gebruik van de transparante olieverf die hij in meerdere lagen aanbrengt op het doek ontstaat bij de verandering van het licht ook steeds weer een ander beeld, maar komen ook andere onderliggende kleuren naar boven. De Zeeschappen visualiseren de relatie tussen land, lucht en zee. De spanning tussen de elementen is zichtbaar en voelbaar. De Landmarks tonen het landschap vanuit verschillende perspectieven, bijvoorbeeld van bovenaf gezien. Naast ruig en dynamisch, zijn er ook zoele, zomerse beelden.

Kasteel Nemerlaer is geopend op zondagen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor het behoud van het kasteel wordt een entree gevraagd van €5,00. Buiten de openingstijden is het mogelijk om voor groepen afspraken te maken voor de tentoonstelling van Constantijn, of voor rondleidingen en lezingen, verzorgd door de kasteelvrouwe, Carole Vos, bereikbaar op: 06-49264784 of stuur een e-mail naar: carolevos@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
27 mei 11:00
Einde:
29 juni 17:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Kasteel Nemerlaer
Kasteellaan 2
Haaren, 5076 RE
+ Google Maps
Website:
http://www.kasteelnemerlaer.nl