Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JustRoozz start dj-workshops in Elzenburg

14 september 18:30 - 20:00

De 16-jarige DJ JustRoozz -Roos van der Maas- wil de ‘Vughtse stilte’ doorbreken met het geven van dj-workshops in Elzenburg aan de Brabantlaan in Vught.

Roos draaide al een paar jaar op de vrijdagavonden in het Jeugd & Jongerencentrum. Regelmatig kreeg zij te horen dat er voor de jeugd zo weinig te doen is in Vught. Zo ontstond bij haar het idee om zelf wat te gaan organiseren. De dj-workshops worden gegeven op de 2e en 4e vrijdag van de maand. Startdatum is vrijdag 14 september. De sessie duurt steeds anderhalf uur. Er worden groepen van maximaal 4 personen samengesteld in de leeftijdscategorieën 8 t/m 12 jaar op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur, 13 t/m 17 jaar op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en later ook eventueel een groep voor 18 + en 55+ als er uit die categorieën ook belangstelling komt. Er wordt een klein bedrag per workshop gevraagd, te voldoen contant in de zaal. Uiteraard zijn belangstellenden welkom om te komen kijken. Deze bezoekers hoeven niets te betalen. Onderwerpen die aan bod komen zijn beatmatching, het aanleren van skills, verschillende stijlen mixen en nog veel meer. Roos heeft een flinke dosis ervaring opgebouwd. Naast het produceren van haar eigen tracks treedt ze regelmatig op en draait ze inmiddels ook vinyl. Ze volgde ook workshops bij Frontliner, Ruthless, Bass Modulators en Rugged.

Voor aanmeldingen ga naar www.justroozz.nl of rechtstreeks via info@justroozz.nl of haar Facebookpagina Roos van der Maas of Instagram DJ_JustRoozz

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
18:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
www.justroozz.nl

Locatie

Elzenburg
Brabantlaan 1
Vught, 5262 GW
+ Google Maps