Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jubileumconcert BigBand ‘sHOT

9 oktober 16:00

Twaalf en een half jaar geleden is BigBand ‘sHOT, voorheen BigBand DRO, opgericht door Dré Zijlmans en Jacques Peeters. Dat gebeurde in maart 2010 en drie maanden later was er al een concert. Hier de toenmalige annonce:

M i d z o m e r c o n c e r t
Pas goed drie maanden bezig, maar toch -zeer ambitieus- een concert!
Kom ons beluisteren, ontmoet andere muziekliefhebbers en geniet van een gezellige middag.
Welkom bij DRO, Bigband met een knipoog…
Zondag 20 juni, Podium Azijnfabriek, Bethaniëstraat, Den Bosch. Zaal open 15.30 uur. Aanvang 16.00 uur.

In de afgelopen twaalf en een half jaar is het muzikale niveau onder de professionele leiding van dirigenten als Jacob Bedaux en de huidige dirigent Daan Morris snel gestegen en groeide de band als sfeermaker met kwaliteit. Het repertoire is breed en bestaat uit bigband-klassiekers, ballads en funky nummers. Instrumentale nummers worden afgewisseld met zangnummers. Swing, groove en lol in de muziek staan bij ‘sHOT voorop. BigBand ‘sHOT mag zich dan ook rekenen tot de betere amateurbigbands uit onze regio.

Het koperen jubileum wordt gevierd met een bijzonder concert. Een concert waarbij we ook wordt stilgestaan bij een aantal nummers uit de ‘oude doos’, maar vooral met nummers uit het nieuwe repertoire. Laat je je aangenaam verrassen!

Het optreden wordt extra luister bijgezet door de internationaal bekende trombonist Bert Boeren. De zang wordt verzorgd door onze eigen swingende zangeres Eudia Purperhart. Ook onze vroegere zanger Jan Roosen en pianist Jasper Peeters zijn van de partij.

Wij bieden u een bruisend concert in de sfeervolle mooie omgeving van Podium Azijnfabriek, locatie Triniteitstraat 19 te ‘s-Hertogenbosch. De toegang is gratis. Maar zorg dat je er op tijd bij bent. Zaal open vanaf 15.00 uur. Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
16:00
Evenement Categorieën:
,