Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspirerende en leerzame avond in women-only fitnessclub ‘Hart for her’

31 oktober 2019 00:00

De eigenaresse van women-only fitnessclub ‘hart for her’ maakt zich geregeld zorgen: “Ik zie het dagelijks om mij heen: vrouwen besteden te veel aandacht aan alles om zich heen en te weinig aan zichzelf.” Daarom is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen zich fit en gezond te laten voelen. Zij en haar team ondersteunen mensen naar een gezond, vitaler gewicht en een veel betere lichamelijke conditie. Op donderdag 31 oktober verzorgt Miranda Caliari een inspirerende en leerzame avond in haar club ‘hart for her’, Baarzenstraat 21a in Vught. Toegang gratis.

De avond is voor iedere vrouw toegankelijk die vermoedt dat er meer in haarzelf zit dan er op dit moment uitkomt. Caliari: “Ik heb een hormoontherapeute, tevens energie-expert en een psycholoog uitgenodigd om ons daadwerkelijk iets mee te geven.”

Sanne van Hezik is hormoontherapeute en expert op het gebied van lichamelijke en geestelijke energie. Sanne: “Veel vrouwen kampen met vage klachten, zoals vermoeidheid of stemmingswisselingen en zitten niet lekker in hun vel, waar ze eigenlijk te weinig aandacht aan besteden. Echter, op de lange termijn kan het juist het begin zijn van ernstigere klachten als ze dit blijven verwaarlozen.”

Psycholoog Saskia Geraerts is juist expert op het gebied van emotionele energie. Saskia ziet het keer op keer gebeuren in haar praktijk: “Als je structureel ontevreden bent over jezelf, dan zorgt dat voor een energielek. Je steeds maar vergelijken met anderen, twijfelen aan jezelf of de nadruk leggen op wat er niet is, put je alleen maar uit in plaats van dat het je motiveert.”

Bewegen
Beide dames delen hun expertise op een interactieve manier met de aanwezigen. Ten slotte is er natuurlijk de trainster van ‘hart for her’ die je laat zien hoe belangrijk bewegen is en hoe je met een paar halve uren per week zoveel verschil kunt maken. Miranda Caliari: “Want natuurlijk zien we iedereen graag meerdere malen per week in onze club, maar we weten ook dat het voor veel vrouwen lastig is om fitness in het dagelijks leven te passen, daarom is de fitnessformule zo passend voor elke vrouw!”

Aanmelden
Neem gerust je vriendin, moeder of dochter mee! Je ontvangt een leuke goodiebag, maar vooral veel inspirerende ideeën. Deelname aan de avond is gratis, aanmelden kan tot en met zondag 27 oktober door te bellen naar ‘hart for her’ 073-6568808, of via de mail naar mirandacaliari@hartforher.nl.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
00:00