Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratiedag bij de Franciscaanse Beweging

19 september 13:00 - 17:30

Op zondagmiddag 19 september (13.00-17.30 uur) wordt de jaarlijkse inspiratiedag van de Franciscaanse Beweging gehouden in het Franciscushuis en Stadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 11 en 12, 5211 CA ’s-Hertogenbosch.

Dit jaar staat het thema vrede centraal: over het vreemde in jezelf en in de ander en hoe je tot elkaar kunt komen via het vertellen van verhalen. Zo bieden we, door middel van verschillende workshops, een inspirerende dag vol verbondenheid. Aanmelden via: shop.franciscaansebeweging.nl. Entreeprijs € 12,50, jongeren en kinderen onder de 18 gratis.

In onze sterk veranderende wereld hebben we behoefte aan houvast. Via verhalen ontstaat verbinding met elkaar. Tijdens de inspiratiemiddag gaan we op zoek naar de vreemde vogel in onszelf en de ander en naar antwoord op de vraag hoe we samen tot vrede kunnen komen. Na een opening door verhalenverteller Eric van der Steen gaan we uiteen in verschillende workshops. Op het programma staan workshops over de kracht van verhalen: het vertellen van verhalen en het vinden van inspiratie in verhalen. Daarnaast zijn er creatieve workshops over vre(em)de vogels voor jong en oud, en is er de mogelijkheid om een reflectieve meditatiewandeling door de stadskloostertuin te maken.

We organiseren de inspiratiemiddag volgens de maatregelen en voorschriften van het RIVM. Meer informatie over de activiteit is te vinden op www.franciscaansebeweging.nl

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
13:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Francisushuis
Van der Does de Willeboissingel 11-12
's-Hertogenbosch, 5211 CA
+ Google Maps