maandag 23 april 2018 3:05

 


 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiebijeenkomst ‘Veilig en Comfortabel wonen’

19 juni 2017 14:00 - 16:00

Vraagt u zich weleens af of uw huis veilig genoeg is om gezond en veilig oud te worden? Stichting Ouderen Samen organiseert –in samenwerking met de gemeente Vught- op maandag 19 juni van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst in de ontmoetingsruimte Molenhoek aan de Molenstraat 191.

Tijdens de bijeenkomst laten vrijwilligers van stichting Ouderen Samen u zien welke kleine aanpassingen aan uw woning het voor u veiliger en comfortabeler maken om te blijven wonen waar u woont. De woonadviseurs van Ouderen Samen weten alles over veiligheid: drempelhulpen, goede sloten, extra beugels en handgrepen, goede verlichting, veilige trap, vlakke douche, brandveiligheid en de mogelijkheden van de moderne techniek, domotica.

Voorkom valpartijen
Door u tijdig te laten informeren over de mogelijkheden en nu al maatregelen te nemen, zorgt u voor extra comfort en veiligheid, waarvan u nog jaren veel plezier kunt hebben. U vermindert het risico dat u blijvend letsel oploopt door een valpartij. Als u op tijd maatregelen neemt, dan levert u dit vele gezonde levensjaren op.

Belangstellenden zijn welkom op de bijeenkomst ‘Veilig en Comfortabel wonen’. Om een inschatting te maken van het aantal bezoekers vragen de organisatoren vriendelijk om u aan te melden: dat kan per e-mail via info@ouderensamen.nl of telefonisch via Welzijn Vught 073-6565350. Hebt u zich niet vooraf opgegeven, maar wilt u op het laatste moment naar de bijeenkomst dan kan dat. Het gaat om úw veiligheid.

Gratis woonadvies
Tijdens de bijeenkomst kunt u een afspraak maken voor een gratis woonadvies. Een woonadviseur van Ouderen Samen komt dan bij u thuis om samen met u de woonsituatie door te nemen. De adviseur maakt een advies op maat. Bij een tweede bezoek wordt het advies toegelicht en besproken en worden uw vragen beantwoord. Wat u met het advies uiteindelijk doet is geheel aan u. U kunt erop rekenen dat uw privacy wordt gewaarborgd. Voor meer informatie zie www.ouderensamen.nl

Alleen een woonadvies?
Kunt u niet naar deze bijeenkomst gaan, maar wilt u toch een woonadvies krijgen? Stuur dan een e-mail naar info@ouderensamen.nl of bel naar Welzijn Vught 073-6565350. Ouderen Samen maakt dan graag een afspraak met u voor een woonadvies.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
19 juni 2017
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Ontmoetingsruimte Molenhoek
Molenstraat 191
Vught, 5262 EC
+ Google Maps