Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstvakantiefilm ‘Raya en de Laatste Draak’ in Litserborg

29 oktober 2021 14:00

Vrijdagmiddag 29 oktober om 14.00 uur draait in Filmhuis Litserborg in Den Dungen de film ‘Raya en de Laatste Draak’. Kaartjes voor deze magische film zijn te koop aan de kassa van de Litserborg. Reserveren niet mogelijk. Entree 6,50 inclusief ranja en popcorn.

Herfstvakantie, dus tijd om gezellig met kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes, oppaskinderen, naar deze heerlijke, een klein beetje spannende film te gaan. Een leuke middag in de Litserborg, genieten van de film en van de kinderen. Wie wil, kan bij het kijken lekker liggen op de judomatten. In de pauze is er ranja en popcorn.

De Walt Disneyfilm ‘Raya en de Laatste Draak’ brengt de kijkers naar Kumandra, een wereld waarin lang geleden de draken zich opofferden om de mensen te redden. Als dit kwaad na 500 jaar terugkeert, gaat de dappere krijger Raya op zoek naar de magische draak die haar kan helpen om de wereld te redden. Ze krijgt steun van de 10-jarige Boun, de formidabele reus Tong en de straatbende van peuter Noi. Ze ontdekt dat de wereld alléén gered kan worden door onderling vertrouwen en samenwerking.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2021
Tijd:
14:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Filmhuis Litserborg
Litserstraat 2
Den Dungen, 5275 BV
+ Google Maps
Telefoon:
073-5942966
Site:
https://www.litserborg.nl/ontmoeten/filmhuis/