Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gratis familiespreekuur bij Reinier van Arkel

18 september 13:30 - 16:00

Wilt u uw eigen verhaal vertellen? U kunt het hebben over de invloed van de psychische problemen van uw naaste op u. Of waar u zelf tegenaan loopt. In dit gratis spreekuur gaat u in gesprek met ervaringsdeskundige familieleden en staat het delen van ervaringen over hoe om te gaan met familieleden met een psychische kwetsbaarheid centraal.

Het spreekuur wordt gehouden bij FACT Zuid-Oost, Hinthamerstraat 205, 5211 MN ’s-Hertogenbosch op woensdag van 13.30 tot 16.00 uur. De data zijn: 18 september, 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november en 11 december. Vooraf aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Goed om te weten
Vooraf is het goed om te weten dat: Uw naaste niet in behandeling hoeft te zijn bij Reinier van Arkel om zelf gebruik te maken van het familiespreekuur; De gesprekken zijn vertrouwelijk en staan los van de (eventuele) behandeling van het familielid; De cliënt zelf is niet aanwezig bij het gesprek in het familiespreekuur; Reinier van Arkel verstrekt geen cliëntinhoudelijke informatie, het spreekuur heeft geen inzage in dossier en voert geen gesprekken over de behandeling van cliënt zelf; naast het familiespreekuur beschikt Reinier van Arkel over een Familie-/ en Betrokkenen raad en een familievertrouwenspersoon. (zie voor meer informatie www.reiniervanarkel.nl/specialismen/familie-en-naasten).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
13:30 - 16:00

Locatie

FACT Zuid-Oost
Hinthamerstraat 205
’s-Hertogenbosch, 5211 MN
+ Google Maps