Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Goesting: Hoofdrol voor eten en drinken in de Verkadefabriek

1 mei 20:15 - 2 juni 00:00

Een maand lang staat eten en drinken in de hoofdrol bij de Verkadefabriek. Van woensdag 1 mei tot en met zondag 2 juni worden onder de noemer Goesting activiteiten georganiseerd waarbij film en eten gecombineerd worden. De verkoop van Goesting is inmiddels gestart via de website verkadefabriek.nl/goesting.

In de Verkadefabriek, waar de meeste activiteiten gericht zijn op hoofd en hart, wordt met Goesting afgedaald naar de maag. Zo is de filmklassieker Novecento te zien, waarbij het 317 minuten durende epos gepauzeerd wordt voor een Italiaans diner met livemuziek.

In de dansvoorstelling Road to Panama, bevinden bezoekers zich tussen de dansers en acrobaten van Panama Pictures, die tussen het dansen door een hapje en drankje aanbieden.

Maar de Verkadefabriek beperkt zich niet tot de eigen ruimtes. Met Food Tours ontdekken bezoekers nieuwe foodconcepten, gekoppeld aan de historie van de stad. Tijdens de fietstocht worden de rollen die voedsel speelt sinds het ontstaan van Den Bosch ontdekt.

Op hemelvaartsdag is de Verkadefabriek ingericht voor de hele familie. Er draaien veel kinderfilms met bij elke film bijpassende lekkernijen om na afloop te proeven.

Wie niet vast wil zitten aan een programma, maar wel goed wil eten, kan op woensdag aanschuiven aan de Goestingtafel. De nieuwe chef van de Verkadefabriek, Jeroen Tromp, zorgt iedere woensdag in mei voor een rijkgevulde tafel met groenten, vis of vlees en wijn.

Het volledige programma van Goesting is te vinden op verkadefabriek.nl/goesting.

Goesting is mede ondersteund door Has Hogeschool.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
1 mei 20:15
Einde:
2 juni 00:00
Evenement Categorie:

Locatie

verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211VD
+ Google Maps