Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GeheugenCafé Vught, Helvoirt, Cromvoirt

6 juli 19:30

Hoe houd je de relatie liefdevol, wanneer het leven ingrijpend verandert? Op woensdag 6 juli is er in DePetrus, Heuvel 2, een bijeenkomst van GeheugenCafé Vught. Die verzorgd wordt door Just Hebly [foto], geestelijk verzorger bij Van Neynsel. Inloop met koffie of thee vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.

“Hij doet zo moeilijk, het lijkt erop dat hij me niet meer wil en hij verwijt me van alles. Ik voel me als een afgedankte oude krant.” “Ik herken mijn moeder niet meer: ze gedraagt zich zo onbehouwen, om je voor te schamen.” “Ik voel me tekortschieten en zo verschrikkelijk machteloos.” Zo maar een paar zinnen waaruit blijkt dat relaties onder spanning kunnen komen te staan. Just Hebly, geestelijk verzorger en pastor bij Van Neynsel, gaat met de aanwezigen in gesprek over hoe we onze relaties liefdevol kunnen invullen. Tijdens deze avond is ook de Geheugenbibliotheek vertegenwoordigd met informatiemateriaal en boeken over dementie.

Aanmelden
De toegang tot de avond is gratis. Omdat de organisatoren voor iedereen een zitplaats willen regelen, worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via: geheugencafevught@gmail.com.
Het Geheugencafé is een van de activiteiten van het Dementienetwerk Vught en wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Vughterstede, Huis73 Bibliotheek Vught, Ouderen Samen, Vereniging 55+ Helvoirt en ABZ. Het Geheugencafé Vught wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vught.

Vervoer
Seniorenbus: abonnees van de Seniorenbus Vught kunnen hun vervoersverzoek uiterlijk één week tevoren melden bij de Seniorenbus: Telefoon 073-7113191. Dat kan op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur. Zie: www.seniorenbusvught.nl.
AutoMaatje: geen abonnee van de Seniorenbus Vught en geen eigen vervoer? Maak dan gebruik van AutoMaatje. Bel uiterlijk 2 dagen van tevoren: 073-2068140 of mail automaatje@welzijnvught.nl. Zie: www.welzijnvught.nl/anwb-automaatje-deelnemers.

Gegevens

Datum:
6 juli
Tijd:
19:30
Evenement Categorieën:
,