Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fotoclub Shoot-it exposeert in de Ketjapfabriek

10 juli 08:00 - 16 juli 17:00

Bossche Fotoclub Shoot-it exposeert tot en met 23 augustus in de Ketjapfabriek,Van Heeswijkstraat 4a, in Vught. Thema van de expositie is de ‘Rode Draad‘ waarbij de leden ieder een foto maken, geïnspireerd door de foto van hun voorganger. Dat levert uiteindelijk een ketting aan prachtige foto’s op die bij elkaar een verhaal vormen.

Fotoclub Shoot-it exposeert in de Ketjapfabriek twee ‘rode draden‘. Voorzitter Huub Fossen: “We hebben altijd twee rode draden tegelijkertijd onder onze leden lopen. Het principe is steeds hetzelfde: we starten met een foto, de volgende op de lijst maakt een foto van het eerste wat in hem/haar opkomt bij het zien van de foto en maakt daar een foto van. De foto wordt vervolgens doorgestuurd naar de volgende op de lijst. Een motivatie waarom je tot de foto bent gekomen is verplicht, zodat we ook het verhaal achter de foto leren kennen.” Deze foto’s worden nu geëxposeerd in de Ketjapfabriek tijdens kantoortijden.

Over Shoot-it
Bij Fotoclub Shoot-it staat plezier met de camera voorop. De club is erop gericht om elkaar te helpen bij het maken van nog mooiere foto’s en de leden trekken er gezellig samen op uit. Fossen:“We hebben respect voor elkaar en voor elkaars werk. Onze club is bestemd voor iedereen: jong en oud en komt één keer per maand bij elkaar.“ Voor meer informatie over Fotoclub Shoot-it kunt u terecht op de website: www.shoot-it.nl , www.ketjapfabriek.nl

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
10 juli 08:00
Einde:
16 juli 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
www.shoot-it.nl

Locatie

Ketjapfabriek
Van Heeswijkstraat 4a
vught,
+ Google Maps