Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filmmatinée in DePetrus

14 juli 14:00 - 16:30

Op zondagmiddag 14 juli vindt het maandelijkse filmmatinée plaats in DePetrus. Deze middag draait een spannende film met James Stewart en Doris Day.

De film vertelt over Bob en Jill Lawrence en Leslie Banks die met Edna Best en hun dochter Betty Nova Pilbeam op vakantie gaan in Zwitserland. Daar leren ze de joviale Fransman Louis Bernard Pierre Fresnay kennen. Kort daarna wordt Bernard vermoord. Voordat hij sterft, fluistert hij Bob nog iets in het oor: informatie over een komende aanslag op een diplomaat in de Royal Albert Hall in Londen. Dit had Bob beter niet kunnen weten, zijn dochter Betty wordt om deze wetenschap ontvoerd. Wat moet hij doen? Bob wil de aanslag voorkomen, maar wil ook zijn dochter terug. De film bezorgde Doris Day een wereldhit met het liedje ‘Que sera, sera’.

Aanmelden
De film wordt vertoond op een groot tv-scherm in een cursuslokaal. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie/thee of een glaasje fris in de pauze. Aanvang 14.00 uur, eindtijd ongeveer 16.30 uur. Aanmelden is nodig i.v.m. het beperkt aantal plaatsen via info@abzvught.nl, telefoon 073-6572000 of ga even langs bij DePetrus.

Seniorenbus
Geen vervoer? De Seniorenbus rijdt voor de film. De prijs voor leden is 50 cent en voor niet-leden 1 euro per rit. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie de Seniorenbus: 073- 7113191.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
14 juli
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

DePetrus
Heuvel 2
Vught, 5261 EE
+ Google Maps
Website:
https://www.depetrus.nl/contact/