Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Film ‘Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn’

23 oktober 14:00

KRUIMELTJE! Als je dat hoort, dan heeft hij zich weer eens in de nesten gewerkt. Dat was al zo in het boek uit 1923, de eerste verfilming twintig jaar geleden en is nu nog steeds in het vervolg: De Strijd om de Goudmijn.

In 1999 veroverde de film Kruimeltje massaal de harten van het Nederlandse publiek, meer dan één miljoen mensen gingen naar de bioscoop. In 2020 is de tijd aangebroken voor een nieuw avontuur. In deze gloednieuwe film worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs. In De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn, het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

Op vrijdagmiddag 23 oktober om 14.00 uur draait in de Grote Zaal van de Litserborg de laatste film van Kruimeltje. Entree € 6,50 incl. ranja en popcorn. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de bar van de Litserborg.

Kijk op litserborg.nl voor actuele informatie m.b.t. het coronavirus.

Gegevens

Datum:
23 oktober
Tijd:
14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Filmhuis Litserborg
Litserstraat 2
Den Dungen, 5275 BV
+ Google Maps
Telefoon:
073-5942966
Site:
https://www.litserborg.nl/ontmoeten/filmhuis/