dinsdag 20 februari 2018 22:35

 


 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie schilderijen Marleen Maessen-Janssen en Monique van Doorn-Hoendervangers in Huize Theresia Vught

6 februari 08:30 - 20 april 17:00

Tot 20 april is werk te bewonderen van Marleen Maessen-Janssen en Monique van Doorn-Hoendervangers. Zij leerden elkaar vele jaren geleden kennen bij een creatieve knutselclub waaraan ze beiden tot op heden nog deelnemen.

Marleen heeft de basisopleiding ‘Kern in Beeld’ gevolgd bij Vrije Academie ’t Pad in Groesbeek. Hierna is ze gaan schilderen bij kunstenares Keeley de Greef in Rosmalen. Intussen heeft ze al aan diverse exposities deelgenomen. Monique, die de creativiteit in haar genen heeft zitten en een creatief-technische opleiding heeft gevolgd, vindt schilderen ook heel leuk. Zo zijn ze drie en een half jaar geleden begonnen om samen te schilderen. Elke drie weken komen Marleen en Monique een avond bij elkaar om te schilderen met als uitgangspunt de opdrachten uit het boek ‘Abstract; Een bron van inspiratie’ van Rolina van Vliet. Zelf vinden ze het erg leuk om te zien dat bij dezelfde uitgangspunten zo’n verschillend werk ontstaat.

Marleen en Monique vinden het ontzettend leuk om met hun werk de gangen van Huize Theresia op te vrolijken. Zij hopen dat u net zo kunt genieten van de schilderijen als dat zij hebben gehad in het maken hiervan. Zij steunen graag goede doelen, vandaar dat zij van elk verkocht schilderij 10% doneren aan Alzheimer Nederland. Het werk is dagelijks te bewonderen van 8.30 u-17.00 u. in Huize Theresia aan de Molenrijnselaan 48 in Vught. De toegang is vrij.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
6 februari 08:30
Einde:
20 april 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,