Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cabaretvoorstelling over hoe te overleven met pubers

5 juni 21:00

€24

De succesvolle theaterproductie Tis Hier Geen Hotel is op zondagavond 5 juni eenmalig in de buitenlucht te zien: in Natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk-Dinther. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren de puberteit van je kind overleeft.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven en overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Gespeeld door cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe (Even tot hier).

Kaarten zijn online te reserveren via de website van De Kersouwe.

(Foto: Govert de Roos)

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
21:00
Kosten:
€24
Evenement Categorie:

Locatie

De Kersouwe
Kersouwelaan 1
Heeswijk Dinther, 5473 TE
+ Google Maps