Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Brabantse Sleuteldagen’ bij Autobedrijf v/d Udenhout in Den Bosch

30 oktober 2021 10:00 - 16:00

Eigenaren van klassieke, luchtgekoelde Volkswagens maken tijdens de ‘Brabantse Sleuteldagen’ hun voertuigen winter- of zomerklaar in de professionele werkplaats van Autobedrijf Van den Udenhout. Dat doen zij op 30 oktober aanstaande al 30 jaar lang: het jubileum wordt feestelijk gevierd in de Bossche werkplaats van het autobedrijf en iedereen is deze dag welkom!

Liefhebbers van klassieke Volkswagens (zoals de Kever of de T1) kunnen op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur hun hart ophalen in de XXL werkplaats aan de Balkweg 1 in Den Bosch. De zogenoemde ‘Sleuteldagen’ zijn 30 jaar geleden in het leven geroepen door voormalig werkplaatschef Wim Smits: “We begeleiden de Sleuteldagen al jaren met plezier en delen onze passie maar al te graag. We nodigen iedereen uit om op 30 oktober de werkplaats te bekijken en eigen luchtgekoelde Volkswagens gratis te laten keuren.” Ook gepensioneerd monteur Piet van Boekel kijkt ontzettend uit naar deze dag: “Wij hopen dat liefhebbers zich aanmelden voor de volgende Sleuteldagen.”

Onder alle klassieke auto’s zal ook ‘Brother Bug’ tijdens de Sleuteldag in de werkplaats staan. Deze nostalgische, gouden Kever van de (in maart vorig jaar, aan corona) overleden Peter van der Zanden is door zijn broers – in samenwerking met Autobedrijf van den Udenhout, Carlux Autoschade en diverse leveranciers als sponsors – gerestaureerd. De Kever is dit voorjaar onthuld – wat is uitgezonden door onder andere Hart van Nederland en Brabants Buske – en daarna aangeboden aan Peters zoon Luuk, voor zijn 18e verjaardag.

Gegevens

Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie: