Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bosch Rondje Bourgondisch

14 september 00:00 - 15 september 00:00

Tijdens Bourgondisch ’s-Hertogenbosch komt Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch met een nieuw arrangement: Bosch Rondje Bourgondisch. Combineer nu cultuur en culinaire genoegens in de meest gastvrije stad van het land.

Al 32 jaar is het smaakvolle evenement in september niet meer weg te denken van de Parade. Kring Vrienden, gevestigd aan dit schitterende plein, slaat dit jaar de handen ineen met Bourgondisch. Voor het eerst bieden de deelnemende restaurants een lunch aan. Waarbij natuurlijk oog isvoor streekproducten, die óók behoren tot de culturele beleving van de stad.

Tijdens het Bosch Rondje Bourgondisch gaat u met een gids van de Kring op stap. U valt al meteen met de neus in de slagroom bij het nuttigen van de bekende Bossche bol. Dan strekt u de benen en verkent u met de gids de pittoreske binnenstad. U maakt uiteraard een vaartocht over de historische Binnendieze waarbij u deels onder de stad doorvaart. De schippergids schetst hoe de Binnendieze van stinkend riool tot een van de parels van de stad werd. Weer aan wal, begeleidt de gids u naar de Parade aan de voet van de majestueuze Sint-Jan waar Bourgondisch ’s-Hertogenbosch al sinds jaar en dag wordt gehouden.

Voor het eerst bieden de restaurants lunches aan. U kunt hier heerlijk struinen langs de diverse paviljoens en bekijken welke gerechtjes in uw smaak vallen. Vervolgens kiest u waar u gaat lunchen. U kiest maximaal 2 gerechtjes en 2 drankjes waarvoor u terecht kunt bij alle restaurants. Gaat u op het aparte Wereldterras eten, dan kiest u daar 3 gerechtjes en 2 drankjes.

Data: zaterdag 14 en zondag 15 september 2019
Tijd: 10.00 tot uiterlijk 16.30 uur
Prijs: € 48,00 per persoon
Kaartverkoop: www.dagjedenbosch.com
Meer informatie: algemeen@kringvrienden.nl of tel: 073 6130598

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
14 september 00:00
Einde:
15 september 00:00
Evenement Categorieën:
, ,