Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Blarenbabbel voor de Vughtse lopers Nijmeegse Vierdaagse

20 juli 14:00

Binnenkort gaan weer een flink aantal Vughtenaren naar Nijmegen om daar deel te nemen aan de jaarlijkse Vierdaagse. Ze lopen daar 30, 40 of zelfs 50 km per dag voor het felbegeerde Vierdaagse Kruis.

Voor eventuele toeschouwers die vanuit Vught gaan kijken, zal het makkelijker zijn om de Vughtse lopers te herkennen, want een aantal Vughtse deelnemers heeft een polo aan met het Vughtse logo, die ze mede dankzij burgemeester Van de Mortel hebben kunnen aanschaffen. Voor op het shirt staat de tekst ‘Vught beweegt’ en op de achterkant ‘Tot ziens in Vught’.

De onderlinge band tussen de lopers uit Vught groeit steeds meer, zeker sinds er in het voorjaar op Facebook voor hen de pagina ‘Vughtse 4daagse wandelaars’ is gekomen. Hierop zijn de ervaringen te lezen van diverse lopers tijdens de trainingstochten die iedereen aan het maken is. De vierdaagse verbroedert ook in Vught steeds meer, daarom is er op de zaterdag direct na de Nijmeegse Vierdaagse de 4e Blarenbabbel op het Marktveld in Vught. Dit jaar op het terras van Café Oud Zuid, Marktveld 18. Iedereen is welkom op zaterdag 20 juli vanaf 14.00 uur. Ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zoeken Vughtenaren elkaar iedere dag na binnenkomst op, om bij te komen en bij te kletsen onder het genot van een drankje, onder de platanen op de Wedren.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
20 juli
Tijd:
14:00

Locatie

Café Oud Zuid
Marktveld 18
Vught, 5261 EB
+ Google Maps