Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijzondere wandeling

24 juni 2017 13:30

Lommerrijke lanen vol kastanje- en beuken bomen; een kerkhof met graven voor religieuzen, cliënten en artsen. Beukenbomen als een beschermende paraplu, in groen en diep rood/bruine tinten. De natuur nu op z’n mooist. 21e eeuwse moderne architectuur naast statige gebouwen uit begin 20e eeuw. Het verhaal van de geschiedenis en de ontwikkeling van de psychiatrie versus de ontwikkelingen buiten het terrein van Voorburg. Al lopend over het prachtige landgoed Voorburg hoort en ziet U dit alles en nog véél meer als U meeloopt met één van onze gidsen. Hij/zij zal U meenemen in de natuur en cultuur van dit park en U vertellen over wat er zoal gebeurt en gebeurd is op dit terrein.

Elke laatste Zaterdag van de maand, de komende maand dus op 24 Juni a.s., start de wandeling om 13.30 uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut. Watertorenlaan 13/19 in Vught.

U kunt zich van tevoren opgeven door te bellen met 0736585912 of U kunt zich spontaan aansluiten bij de groep.  Kosten € 2,50 p.p. Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief-en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Ook op andere dagen dan de Zaterdag. U moet zich dan wel een tijd van tevoren melden via bovenstaand nummer, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren. Hopelijk tot spoedig.

Ontmoetingscentrum De Stenen Hut maakt deel uit van Demarrage. Demarrage begeleidt mensen met psycho-sociale en psychiatrische problemen, zodat ze zelf, zo optimaal mogelijk, mee kunnen doen in het dagelijks leven. Demarrage is onderdeel van de Reinier van Arkel groep.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
24 juni 2017
Tijd:
13:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: