Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

André Rieu-middag in de Rode Rik

14 juli 14:00 - 17:30

Zondagmiddag 14 juli kunt u in de Rode Rik volop genieten van de muziek van André Rieu. U bent welkom van 14.00 tot 17.30 uur. De toegang is gratis.

Al jaren verzorgt André Rieu met zijn Johan Strauss Orkest spectaculaire shows. Rieu weet miljoenen mensen over heel de wereld te betoveren met muziek, show en decors. In het eerste deel van deze middag laat Jo van Dinther een portret zien van de meester. Met veel muziek, interviews en beelden. “Zijn droom is het klassieke genre voor iedereen toegankelijk te maken. De begenadigde violist wil mensen gelukkig en vrolijk maken”, vertelt Van Dinther. Na de pauze kunnen de bezoekers genieten van het concert ‘La vie est belle’.

Het leven is mooi
Op groot scherm kijkt u naar de concertfilm ‘La vie est belle’. Het roemruchte concert in de Waldbüne in Berlijn, een van de mooiste openluchttheaters van de wereld. Op de achtergrond een koor, extra drumensemble, doedelzakspelers, prachtig licht, lasershow en sensationeel vuurwerk. Bij mooi weer wordt ook het terras van de Rode Rik gebruikt. Voor Maastrichtse hapjes wordt gezorgd! Consumpties voor eigen rekening. Deze activiteit is mogelijk dankzij de bijdrage van het Oranje Fonds voor Zomeractiviteiten.

Ophalen en thuisbrengen
Wilt u graag naar deze middag gaan, maar hebt u geen vervoer? De Seniorenbus Vught helpt u graag. U wordt gehaald en weer thuisgebracht. Neem contact op via 073-7113191. De prijs voor leden is € 0,50, voor niet-leden 1 euro per rit.

Informatie en contact
De muziekmiddag met André Rieu vindt plaats in De Rode Rik, Van Sonstraat 49a. Meer informatie op de website www.roderik2.nl of neem contact op met Arno van der Lee. Bereikbaar via: 06-51747525.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
14 juli
Tijd:
14:00 - 17:30

Locatie

De Rode Rik
Van Sonstraat 49
Vught, 5262 HX
+ Google Maps
Telefoon:
073 684 0538
Website:
http://www.roderik2.nl/