Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alzheimer café: Samen op vakantie

17 juni 19:00 - 21:30

Op maandag 17 juni a.s. wordt in Vivent De Hooghe Clock te ’s-Hertogenbosch weer een avond van Alzheimer Café ’s-Hertogenbosch & Vught georganiseerd. Op deze avond praten we over op vakantie gaan met iemand met dementie. Is dat nog wel mogelijk? En waar houd je rekening mee?

Thema: Samen op vakantie met iemand met dementie
Samen op vakantie gaan: je denkt aan ontspanning en plezier hebben. Voor mensen die zorgen voor iemand met dementie kan denken aan vakantie de nodige spanning geven. Ze twijfelen of het nog wel kan. Toch zijn er nog steeds mensen die samen het vakantieavontuur aangaan. Hoe doen ze dat? Waar houden ze rekening mee? Er zijn ook georganiseerde vakanties voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wat kun je daarvan verwachten? En waar kun je terecht voor aangepaste vakanties?

Mensen met dementie en hun naasten vertellen over hun vakantie-ervaringen. Wellicht zijn hun ervaringen en tips bruikbaar bij het voorbereiden van uw eigen vakantie.

Na de pauze gaan we met de bezoekers in gesprek over hun ervaringen met dit onderwerp.

Praktische informatie
Op maandag 17 juni bent u van harte welkom vanaf 19.00 uur in het Alzheimer Café bij Vivent De Hooghe Clock, Klokkenlaan 85, 5231 AP ‘s-Hertogenbosch. Het programma begint om 19.30 uur en tussendoor is er een pauze. De avond wordt afgesloten om 21.30 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Vivent afdeling Behandeling & Consultatie via Beppie Schothorst, casemanager dementie, telefoon: 06 – 52 60 94 02 of met Marieke Soontiëns, psycholoog, telefoon: 073 – 645 41 77. Of kijk op de website van Vivent www.vivent.nl.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
19:00 - 21:30

Locatie

Vivent De Hooghe Clock
Klokkenlaan 85
's-Hertogenbosch, 5231 AP
+ Google Maps