Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

25e brocante garagesale voor KiKa

12 oktober 10:00 - 13 oktober 17:00

In de dwarsdeelschuur van de familie Plantema aan de Baarschot 2 in Esch wordt op 12 en 13 oktober en op 19 en 20 oktober een grote garagesale gehouden. De opbrengst hiervan gaat naar KiKa, Stichting kinderen kankervrij. Bruikbare tweedehands spullen kunnen vanaf nu afgegeven worden bij de familie Plantema. Het is de 25e keer dat deze garagesale gehouden wordt.

Friso Plantema is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter de brocante garagesale, namens de stichting Loes Foundation. Deze stichting ondersteunde de afgelopen jaren zo’n vijfentwintig kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Zo ging er geld naar de Voedselbank Boxtel en de renovatie van de Essche bierpomp. Ook werd in Kenia een schoolmelkproject ondersteund. Voor het tweede jaar op rij gaat de opbrengst van de brocanteverkoop naar KiKa.

Gratis
De garagesale is een grote bron van inkomsten voor de Loes Foundation. In de monumentale dwarsdeelschuur kunnen bezoekers snuffelen tussen mooie gebruikte curiosa en semi-antieke spullen om je woning mee in te richten. De verkoop is in de weekenden van 10.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis, mits er iets gekocht wordt. Er is gratis koffie en thee.

Spullen inleveren
Bruikbare tweedehands goederen -geen rommel, geen witgoed en geen grote meubels- kunnen vanaf nu ingeleverd worden bij de familie Plantema aan de Baarschot 2 in Esch.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
12 oktober 10:00
Einde:
13 oktober 17:00

Locatie

baarschot 2 Esch
Baarschot 2
Esch, 5296 KL
+ Google Maps