Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

2 – 24 SEPTEMBER POP-UP DESIGN ROUTE

2 september 2017 08:00 - 24 september 2017 17:00

Stap op de fiets en maak kennis met BrabantsDesign van nu. Fiets naar plekken waar het bruist van creativiteit! Stap af, neem de tijd en laat je inspireren. Deze pop-up route is tijdelijk te fietsen van 2 t/m 24 september. In het weekend hebben de designlocaties een uniek aanbod! Mis het niet!

Met de pop-up design routes fiets je langs bijzondere plekken in Brabant waar het bruist van creativiteit. Iedere zaterdag en zondag van 2 september t/m 24 september 2017 kun je de route fietsen met onder meer een rondleiding in het Werkwarenhuis en een bezoek aan de designshop van Social label. De route is in samenwerking met het TextielMuseum, Sundaymorning@EKWC, Heusdens Buro voor Toerisme en Werkwarenhuis by Social Label tot stand gekomen.

Van Social design in ’s-Hertogenbosch naar makers in Heusden

Er ontstaat iets moois als makers met afstand tot de arbeidsmarkt samenwerken met bekende ontwerpers zoals Piet Hein Eek en Kiki van Eijk. Social Label maakt meer dan aantrekkelijke producten, de trots van mensen om wat ze maken en wie ze zijn staat hier centraal. Volg de oevers van de maas naar de ateliers in vestingstad Heusden. Maak kennis met het maakproces; van idee tot product en ontmoet makers in hun atelierwinkels.

Van Textielstad Tilburg naar internationale keramiek werkplaats in Oisterwijk

Ambacht en innovatie gaan hand in hand in het TextielLab in Tilburg. Ontwerpers, kunstenaars en architecten van over hele wereld experimenteren met materialen en technieken in het TextielLab. Neem een kijkje in de “ontwerpkeuken” die normaal gesproken gesloten blijft. Vanuit Textielstad Tilburg fiets je verder naar internationaal keramiekcentrum Sundaymorning@ekwc in Oisterwijk. Fiets door de werkplaatsen van het EKWC en kom bij met een kopje koffie van Koffiebranders Rozema & van Schijndel. In de werkplaats is er ruimte om de mogelijkheden van keramiek te verkennen.

De fietskaart is direct te downloaden:

https://www.visitbrabant.nl/nl/routes/fietsen/pop-up-design-fietsroute/fietsroute

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gegevens

Begin:
2 september 2017 08:00
Einde:
24 september 2017 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.visitbrabant.nl/nl/routes/fietsen/pop-up-design-fietsroute