Algemene informatie

Aanleveren artikelen en opiniestukken
info@hetklaverblad.nl

De eindredactie bepaalt of en wanneer nieuwsartikelen worden geplaatst in Weekblad Het Klaverblad. Aanleveren verplicht onder vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer. Anonieme artikelen worden niet geplaatst.

MEDIA
Foto’s (papier en web)
Stuur foto’s naar info@hetklaverblad.nl. Foto’s kunnen zelfstandig worden geplaatst of als onderdeel van een artikel. Als onderdeel van een artikel altijd de naam van de titel gebruiken, eventueel voorzien van 1, 2 , 3, 4, etc. De naam van de maker wordt op verzoek vermeld. Het Klaverblad betaalt niet voor aangeleverde foto’s, maar zal deze ook niet aan derden ter beschikking stellen. Het Klaverblad heeft het recht de foto’s te hergebruiken met vermelding van de maker.

Video’s
Zend de videolink door naar info@hetklaverblad.nl, voorzien van persoonsgegevens en een korte omschrijving. Na beoordeling zal de video worden geplaatst, indien de inhoud dit toelaat.

Klavertjes (papier en web)
Kleine particuliere advertenties worden door het Klaverblad aangeduid met Klavertjes. Na aanlevering ontvang u een prijsopgave en een betaalverzoek.
hetklaverblad.nl/klavertjesopgeven

Advertorials (paid content) (papier en web)
Advertorials of paid content zijn artikelen met een commerciële bedoeling. Zij worden tussen de redactionele artikelen geplaatst met een aanduiding dat het om een advertorial gaat. Na aanlevering via info@hetklaverblad.nl ontvangt u van ons een prijsopgave. Tegen een meerprijs kan de advertorial ook in Weekblad Het Klaverblad (papier) worden geplaatst. De tekst kan tegen betaling ook door een correspondent van Het Klaverblad geschreven worden.

Adverteren
Het Klaverblad heeft een breed advertentieaanbod. Hier vindt u een overzicht.

Aanleveren artikelen en ingezonden brieven (papier)
In een Word-document van max. 250 woorden, voorzien van naam en telefoonnummer, sturen naar info@hetklaverblad.nl. Eventueel bijbehorende foto aanleveren als een jpg-bestand van ongeveer 1 MB, de foto meesturen als bijlage – niet vanuit een fotoprogramma sturen, dit verkleint de foto tijdens het verzenden. Indien gewenst de fotograaf vermelden, foto’s graag voorzien van onderschrift als er personen op staan.
Deadline: vrijdag vóór 12 uur, voor sport: maandag vóór 12 uur.

Verschijning
Oplage: 21.500 exemplaren.
Krant verschijnt op woensdag in het verspreidingsgebied: Vught – Cromvoirt – Helvoirt – St.-Michielsgestel – Esch – Den Bosch tot Vughterbrug.