Home / Algemeen / ZZP Roadshow Vught
Patisserie De Rouw

ZZP Roadshow Vught

Afgelopen donderdag 24 oktober vond in De Zaak aan de Taalstraat de ZZP Roadshow plaats. Wethouder Saskia Heijboer beantwoordde prikkelende vragen van spokeswoman Wilma van Dartel en sprak met de aanwezige ondernemers. De afsluitende netwerkborrel bood gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Door Maarten Kroese

Volgens cijfers uit 2015 is 74 procent Vughtse bedrijven in handen van een zzp’er. Daarmee is ons dorp de Brabantse koploper. Wethouder Saskia Heijboer vertelt de 55 ondernemers hoe belangrijk deze bijeenkomsten zijn voor haar, juist omdat zzp’ers een steeds groter deel uitmaken van de lokale economie. “Jullie zijn belangrijk! Vroeger hadden we hier een bescheiden aantal eenpitters, tegenwoordig hebben we te maken met heel veel professionals met een scala aan diensten en producten. Voor ons als lokale overheid is dat even zoeken, sturen en afstemmen. Daarom is het goed om hier te zijn en te luisteren naar wat er onder jullie speelt.”

Lees het volledige artikel in Het Klaverblad van 30 oktober.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …