Home / Algemeen / Zwaluw V.F.C. verwelkomt 1000ste voetballend lid
Patisserie De Rouw

Zwaluw V.F.C. verwelkomt 1000ste voetballend lid

Voetbalvereniging Zwaluw V.F.C. is met zo’n 1200 leden een van de drie grootste verenigingen in Vught en vervult daarmee een grote sociale en maatschappelijke rol in de gemeente.

Niet alle leden voetballen. Een grote groep is alleen lid van de vereniging als vrijwilliger, donateur of bijvoorbeeld erelid. Vrijdag 22 november echter bereikte de club een hoogtepunt in haar historie: met de aanmelding van de 8-jarige Tijn Lips uit Vught mocht de club het 1000e voetballende lid verwelkomen. Reden voor het bestuur om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan en Tijn thuis te verrassen met een uniek Zwaluwtenue. Tijn was blij, superenthousiast en zo trots dat hij het nieuws meteen aan zijn vriendjes wilde gaan vertellen. Tijn zal de jongens van JO9-3 gaan versterken en Zwaluw wenst hem heel veel spelvreugde en plezier toe!

Met 1000 voetballende leden is de grens van het toelaatbare qua accommodatie voor Zwaluw V.F.C. wel zo ongeveer bereikt. De club hoopt echter binnen afzienbare tijd over te kunnen gaan tot nieuwbouw inclusief o.a. uitbreiding van het aantal kleedkamers. Voorzitter Jacco de Koning: “Gezien de ouderdom en de staat van onze huidige accommodatie is nieuwbouw zeer wenselijk en ook voor onze doorgroeimogelijkheden is het erg belangrijk. We hopen in december definitief positief uitsluitsel van de gemeente te krijgen over de plannen.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

KWF Kankerbestrijding Helvoirt zoekt collectanten

Het KWF heeft dit jaar i.v.m. de coronacrisis lang gewacht om een besluit te nemen …