Zwaluw MO11-1 kampioen 2e klasse

Na 9 wedstrijden in dit seizoen met alleen maar winst maakte het 1e team van Zwaluw meisjes onder de 11 jaar het afgelopen weekend nog even spannend! 

Omdat directe concurrent SCG 18 uit St.-Michielsgestel die ochtend om 9.00 uur al het doelsaldo gelijk had getrokken door met 15-0 te winnen, moest er nog 1 puntje gehaald worden om 10.00 uur in Kerkdriel tegen DSC MO11-1.

In een natte wedstijd met harde wind tegen leek dit nog even mis te gaan, Zwaluw ging de rust in met 1-0 achterstand. De zenuwen waren de meisjes de baas geworden en de coaches hebben een flinke peptalk moeten houden. Maar daardoor kwam het team vol vechtlust de kleedkamer uit en werd halverwege de 2e helft door hard werken toch de 1-1 binnengeschoten. Lekker spannend dus voor de meegereisde supporters. De gelijkstand kon behouden worden tot aan het eindsignaal, waarna de meiden met hun coaches officieel kampioen waren. Het werd die middag uitbundig gevierd op het Zwaluwnest; het team kan trots aan het volgende seizoen in de 1e klasse beginnen. 

Kijk ook bij

Start nieuwe tennisseizoen T.V. Woburn op 3 april

Maandag 3 april gaat op Woburn het nieuwe tennisseizoen van start. De 6 gravelbanen met …