Zonnepanelen voor inwoners van gemeente Vught!

Advertorial

Nederland is in de ban van verduurzaming. De afgelopen jaren zijn veel Nederlanders overgestapt op duurzame energieopwekking met zonnepanelen van Solar Concept. Uitgegroeid tot een van de grootste installateurs van zonnepanelen op woonhuizen, bieden zij de inwoners van gemeente Vught een speciale collectieve inkoop van zonnepanelen aan. Overweeg om tijdig over te stappen op zonne-energie nu de prijzen van zonnepanelen historisch laag zijn! Daarnaast heeft Solar Concept iets leuks voor de vroege vogels in petto; de eerste 150 klanten krijgen 100 euro korting!

Van passie tot onderneming
Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel in 2011 een klein zonnepaneelbedrijf in de schuur van zijn ouders. Twaalf jaar later, ruim 30.000 klanten verder die Solar Concept met een 8,9 gemiddeld beoordelen, is het een gerenommeerd bedrijf met een groot team van ervaren zonnepaneelinstallateurs! De missie van Solar Concept is helder: “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we altijd naar het beste totaalconcept voor de klant”, zegt Twan.

Lekker bezig Vught!
Solar Concept staat klaar om de inwoners van de gemeente Vught te ondersteunen bij hun overstap naar zonne-energie. Dit doen ze door een collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners zich tot 4 december kunnen aanmelden. Met zonnepanelen bespaar je geld én draag je bij aan een duurzame toekomst. Een échte win-winsituatie dus!

Altijd voor de plus!
Met de benodigde expertise zorgt Solar Concept dat de installatie soepel verloopt. Het belang van de klant staat voorop en dit vertaalt zich in de goede klantbeoordelingen die het bedrijf krijgt. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt? ‘’Van aanvraag tot installatie en bijbehorende service achteraf, alles zit hier onder één dak.’’ Dagelijks zijn zij met ruim 200 medewerkers onderweg om de huizen in Nederland te verduurzamen.

Win-winsituatie
De prijzen van zonnepanelen zijn momenteel historisch laag én je hebt een lage terugverdientijd! Daarnaast is elk systeem dat Solar Concept installeert, klaar voor een thuisbatterij in de toekomst en een gloednieuw Home Energy Management System (HEMS) dat zorgt voor slim gebruik van je elektrische apparaten thuis.

Binnen 6 weken op je dak!
Wist je dat Solar Concept extra snel zonnepanelen kan installeren in de gemeente Vught? Binnen 6 weken na akkoord liggen ze al op je dak! Check op de website direct wat je gaat besparen: www.solarconcept.nl/lekkerbezigvught. Eén van hun adviseurs komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend gratis een persoonlijk aanbod op maat. De eerste 150 klanten krijgen daarbij ook nog eens 100 euro korting. Wacht dus niet te lang!

Ga jij net als Solar Concept voor de +? Meld je dan aan voor de collectieve inkoop of neem een kijkje op www.solarconcept.nl

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …