Zonnebloemloterij Vught-Cromvoirt

Dit jaar vindt voor de 50e keer de nationale Zonnebloemloterij plaats. De Zonnebloemafdeling Vught-Cromvoirt heeft hier al een flink aantal loten voor verkocht. De lotenverkoop is, naast donaties, de belangrijkste inkomstenbron voor de afdeling. Dankzij de opbrengst van de lotenverkoop kunnen zij de activiteiten en bezoekwerk in Vught en Cromvoirt vorm blijven geven.

In mei jl. hebben de vrijwilligers op verschillende plaatsen en momenten in Vught en Cromvoirt loten verkocht. Op maandag 7 oktober vindt de trekking plaats te Breda. U kunt uw lot online registreren via https://www.zonnebloem.nl/loterij. U kunt dan als cadeau een gratis tijdschrift aanvragen en u ontvangt automatisch de trekkingsuitslag.

Er is ook goed nieuws als u nog geen lot hebt gekocht: er is nog een aantal loten beschikbaar! De loten kosten 2 euro per stuk en dit jaar is er een extra feestelijk prijzenpakket (geldprijzen, een auto, een elektrische fiets, een weekendje weg, een smart-tv, een iPad en diverse tegoedbonnen). Wilt u een lot kopen, dan kunt u deze online loten bestellen via https://www.zonnebloem.nl/loten/p/zonnebloemafdeling-vught-cromvoirt. Daarnaast is Brasserie Onder Ons een mooie actie gestart. Bij een volle spaarkaart (10 x t.b.v. koffie/thee) kunt u bij een volgende kaart 1 gratis lot voor de Zonnebloemloterij ontvangen!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.zonnebloem.nl, op de afdelingspagina www.zonnebloem.nl/vught-cromvoirt, op facebookpagina www.facebook.com/zonnebloemvught en telefonisch: 073-6570942.

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …