Zondag 8 september ‘Loeren bij de boeren’ in Esch

Wil jij zien hoe een melkrobot werkt? Benieuwd hoe een geitenstal eruitziet of wil je genieten van mooie, exclusieve Zuid-Europese planten? Op zondag 8 september houdt ZLTO-afdeling De Leye voor de vijfde keer ‘Loeren bij de Boeren’. Dit is dé kans om bij drie agrarische ondernemers in Esch binnen te kijken. Iedereen is welkom tussen 11.30-16.30 uur. Toegang gratis.

Deelnemende bedrijven zijn Rundveehouderij Halsebroek Melkvee & Wagyus, Olislagers Geitenhouderij en Plantenkwekerij La Serra Exclusive Plants. Deze boerenbedrijven uit Esch zijn trots op hun mooie producten en gezonde dieren. Ze laten je graag zien welke rol techniek en innovatie spelen om dit voor elkaar te krijgen.

Gratis
De toegang tot de bedrijven is tijdens het evenement ‘Loeren bij de boeren’ geheel gratis. De bedrijven zijn goed bereikbaar met fiets en auto en er is parkeergelegenheid. Daarnaast pendelen er 3 huifkarren tussen de deelnemende ondernemingen. Tijdens deze dag is er op de erven van de deelnemers van alles te beleven. Jong en oud kan genieten van een dagje bij de boer. Vergeet niet mee te doen aan de prijsvraag. Je maakt kans op leuke prijzen. Meer informatie op de facebookpagina: Loeren bij de Boeren De Leye.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …