Zondag 8 januari concert ‘Net Zat’ in de Speeldoos

Na 2 jaar van gedwongen afwezigheid is het weer tijd voor het traditionele Net Zat-concert. Carnavalsvereniging Net Zat geeft zondag 8 januari in de foyer van Theater de Speeldoos een concert met als thema ‘Ok Net Zat omèrrumt oe!’

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om eens lekker op de bank te gaan zitten en de zondag aan je voorbij te laten glijden. Maar zou het niet leuker zijn om onder het genot van een drankje samen met familie, vrienden en genodigden te luisteren naar wat ‘Net Zat’ te bieden heeft? In een carnavaleske sfeer zal Net Zat de zangers Olav Pijnenburg, Jaap van der Heijden en Jos Stoof en eigen leden muzikaal begeleiden en de pauzes worden opgevuld met pretentieloze flauwekul.
Naast de felbegeerde triangel, die is bestemd voor een van de leden van Net Zat die zich op een of andere manier heeft onderscheiden van de rest, wordt ‘Het Strijkje’ uitgereikt. Deze onderscheiding, die wordt overhandigd door prins Alfredo XXI, gaat naar iemand die voor Net Zat behulpzaam en ondersteunend is geweest in het afgelopen jaar. Kortom, bezoek deze gezellige middag in foyer van Theater de Speeldoos. U bent welkom vanaf 13.45 uur. De muziek wordt ingezet om 14.00 uur.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …