Home / Algemeen / Zomerschool 2019 spetterend afgesloten
Patisserie De Rouw
Muziekduo 'Onbekend' (foto: Joke Postma)

Zomerschool 2019 spetterend afgesloten

Met een gezellige kampvuuravond is de Zomerschool 2019 afgesloten. Er werd meegezongen met de bekende liedjes van het duo ‘Onbekend’. Er was koffie en thee met iets lekkers, en daarna heerlijke hapjes met een drankje.

Het was dit jaar een feestelijke Zomerschool, omdat gevierd werd dat het de tiende keer was dat er een mooi programma werd samengesteld voor alle senioren in Vught. Er werd een feestelijk programma samengesteld met 35 activiteiten: lange en korte wandelingen en fietstochten naar mooie plaatsen in de omgeving; creatieve en leerzame activiteiten; rondleidingen en actieve workshops; sportieve activiteiten én met de bus naar Leerdam. Er was voor ieder wel iets te kiezen.

Alle reacties van de deelnemers geven de (veelal vrijwillige) medewerkers van de Zomerschool een goed gevoel. “Wat hebben jullie veel werk gedaan om alles zo goed te organiseren”. “Wat goed dat jullie overal aan gedacht hebben.” “Hoe komen jullie op al die ideeën.” “Mooi dat er naast het vele werk ook nog zoveel subsidie wordt aangevraagd om de prijzen laag te houden.” Fijn om te horen, want daar doen de medewerkers het voor: mensen in de zomer een fijne tijd bezorgen met mooie activiteiten en veel nieuwe contacten.

Volgend jaar is er weer een Zomerschool en in januari/februari is er voor de tweede keer een Winterschool met winterse activiteiten.

De Zomerschool 2019 was voor senioren uit Vught en omgeving een succes met meer dan 900 inschrijvingen; en niet alleen de senioren deden mee, ook jongeren wisten de Zomerschool te vinden. Voor vervoer werd regelmatig de Seniorenbus ingeschakeld. Alle gemaakte foto’s zijn te vinden op www.ouderensamen.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Wekelijkse wandel- of fietschallenge voor Brabanders met beperking of aandoening

Om mensen met een beperking of chronische aandoening te stimuleren te gaan wandelen of fietsen …