Zomers workshopaanbod Huis73

Na een maandenlange stop in het cursusaanbod zijn ze bij Huis73 blij dat ze de deuren deze zomer weer wagenwijd open kunnen zetten. Huis73 komt met Zomertijd: een zomers workshopaanbod voor iedereen van 6 – 100 jaar.

Met onder andere workshops waarin je leert Schilderen als Bob Ross, de basics van keramische technieken onder de knie krijgt of je de skills leert beheersen van het Botanisch illustreren. Lucht je creatieve hart en kom in de vakantiestemming met Zomertijd! Zomertijd vindt plaats van 24 juli t/m 1 augustus en van 21 t/m 29 augustus.

Voor iedereen
Naast bovengenoemd aanbod is er nog meer te beleven bij Huis73: kom in het vakantieritme met een workshop Gitaar bij het kampvuur – de basics of bewaar je mooiste vakantieherinneringen in een zelfgemaakt Vakantieverzameldoosje. Ben je meer iemand voor op het podium? Je steelt gegarandeerd de show tijdens de bonte avond na het volgen van een Theaterworkshop (6+). Voor jongeren is er de Boekenclub 15+. Voor iedereen die verzot is op lezen en gezelligheid. Speciaal voor actieve senioren organiseren we in samenwerking met SAS Zomerschool de leukste activiteiten op het gebied van beweging, dichtkunst en literatuur.

Voorlezen buiten de deur
Natuurlijk zijn er ook weer de mooiste verhalen in het zonnetje, speciaal voor de kleinste fans (2+). Deze zomer wordt weer voorgelezen op verschillende buitenlocaties in Berlicum, Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel & Vught.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in de agenda op www.huis73.nl (tag: “zomertijd”).

Kijk ook bij

Geen Elbrimale Musicale-Vught meer

Het bestuur van Stichting Elbrimale Fonds heeft besloten om vanwege een organisatorische structuurwijziging, de openbare …