Zomerlidmaatschap TV Bergenshuizen

Het zomerseizoen staat voor deur, dus is het weer tijd voor de zomerlidactie van TV Bergenhuizen, de gezellige tennis- en padelvereniging in Vught.

Na een nat en koud voorjaar lijkt het er nu toch echt op dat er mooi weer op komst is. Dus trek je tennisschoenen aan en ga tennissen of padellen bij TV Bergenshuizen. Voor slechts 35 euro kun je gedurende de maanden juni tot en met september zo vaak als je wilt tennissen en padellen. Er zijn tien tennisbanen en twee padelbanen waar je jezelf helemaal kunt uitleven.

Hype
De vereniging is druk bezig om het park uit te breiden met nóg eens twee extra padelbanen. Deze voor Nederland nog relatief nieuwe sport lijkt een ware hype te worden. Dat is ook niet vreemd. Na een uurtje les heb je de grondbeginselen al onder de knie en kun je al leuke rally’s spelen. Dus ga het zeker een keer proberen. Via www.tvb.nl kun je je aanmelden voor zowel het zomerlidmaatschap als een proefles padel. Bijna 100% van de mensen die een proefles volgt is superenthousiast en wordt meteen lid. En mocht het zomerseizoen je bevallen, dan kun je het lidmaatschap voor slechts 50 euro verlengen tot 1 april 2022.

Terras open
Het terras van het paviljoen is weer open. Dus voor of na het sporten kun je gezellig iets drinken. In verband met de huidige coronamaatregelen nog beperkt. Voorlopig is het terras ‘s morgens van 10.00 tot 12.00 uur (in de weekenden van 10.00 tot 13.00 uur) en ‘s avonds van 18.00 tot 20.00 uur open, behalve op zaterdag.
Zoals al langer bekend, kunnen tennis en padel, geheel coronaproof, binnen alle geldende regels gespeeld worden. Kom snel in actie en ga naar www.tvb.nl om je in te schrijven voor het zomerlidmaatschap van TV Bergenhuizen.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …