Zomerkamp Bladel met een Gouden randje

Voor de 50e keer organiseerde de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord uit Vught dit jaar het jaarlijkse zomerkamp in de bossen van Bladel tijdens de 2e week van de zomervakantie. Zondag 8 augustus kwamen de 37 kinderen uit Vught en omgeving met de leiding moe maar voldaan weer aan bij Elzenburg in Vught.

Veel ouders en belangstellenden stonden de kinderen op te wachten, benieuwd naar de vele belevenissen. Dat de vakantiegangers veel verhalen te vertellen hadden, was wel duidelijk toen het grote kamplied voor iedereen werd gezongen op het buitenplein voor Elzenburg, onder het genot van een heerlijk zonnetje. Luidkeels werden de belevenissen van een week bezongen en van de gezichten van de kinderen was af te lezen dat ze een perfecte week hadden beleefd. Perfect kampweer met maar een enkele regenbui aan het einde van de week, veel gezelligheid en veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Een echte vakantieweek!
Dat dit unieke zomerkamp op een grote belangstelling mag blijven rekenen, blijkt wel uit het feit dat de maximumcapaciteit van 36 kinderen ieder jaar wordt gehaald. Nu al stromen de eerste aanmeldingen voor het kinderkamp in 2022 binnen. Daarnaast is dit zomerkamp uniek, omdat de kinderen géén lid hoeven te zijn van Stichting Jeugdwerk Rozenoord, maar zichzelf individueel kunnen aanmelden als deelnemer.

Sponsors
Het zomerkamp kreeg dit jaar extra ondersteuning van vele sponsors om het 50-jarige bestaan extra glans te geven. Van deze ondersteuning hebben de kinderen een heerlijke verrassingsdag gehad in Dippie Doe, waar zij met een touringcar naartoe zijn gebracht vanuit Bladel, ze een grote feestavond kregen in Hotel de Tipmast, een heerlijke pizza-avond hebben gehad en een extra medaille ontvingen die hen zal herinneren aan dit jubileumkamp. Alle mensen die ervoor zorgen dat het kamp ieder jaar kan worden georganiseerd, worden door Jeugdwerk Rozenoord hartelijk bedankt.

Aanmelden
Natuurlijk zal in 2022 het zomerkamp weer gehouden worden in de 2e week van de grote vakantie namelijk van zondag 31 juli t/m zondag 7 augustus. Ook dán zal de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord het tentenkamp opslaan in de bossen van Bladel en zullen alle vaste ingrediënten de revue passeren, zoals het dagelijkse kampvuur, de Gouden Tent-competitie, de vele speurtochten, het smokkelspel en de verrassingsdag. Het is en blijft een unieke vakantieweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. U kunt uw zoon of dochter inschrijven via www.jeugdwerkrozenoord.nl of info@jeugdwerkrozenoord.nl. De inschrijving voor 2022 is inmiddels gestart.
Op de site van Rozenoord zal binnenkort een verslag met foto’s komen te staan van het kamp dat dit jaar is gehouden.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …