Zomerkamp Bladel 2017 was super gaaf

Voor de 46e keer hield de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord het jaarlijkse zomerkamp in de bossen van Bladel tijdens de 2e week van de zomervakantie. Zondag 30 juli kwamen 37 kinderen uit Vught en omgeving met de leiding moe maar voldaan weer aan bij Elzenburg in Vught.

In groten getale stonden ouders en belangstellenden de Vughtse kinderen op te wachten, benieuwd naar de vele belevenissen van de kinderen. Dat de jongens en meisjes veel verhalen te vertellen hadden was wel duidelijk toen het grote kamplied voor iedereen werd gezongen in Elzenburg. Luidkeels werd op de melodie van ‘ Okido’ de belevenissen van een week gezongen en op de gezichten van de kinderen was af te lezen dat ze op alle fronten een perfecte week hadden gehad. Kampweer met helaas in het begin wat buien, maar verder droog, veel gezelligheid en veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Een echte vakantieweek! Dat dit unieke zomerkamp op een grote belangstelling mag blijven rekenen blijkt wel uit het feit dat de maximum capaciteit van 36 kinderen ieder jaar wordt gehaald. Nu al stromen de eerste aanmeldingen voor het kinderkamp in 2018 binnen. Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen zich individueel aanmelden als deelnemer, zonder dat ze  lid hoeven te zijn van Stichting Jeugdwerk Rozenoord.

Opgave
Natuurlijk zal in 2018 het zomerkamp weer plaatsvinden in de 2e week van de grote vakantie namelijk van zondag 15 juli t/m zondag 22 juli 2018. Ook dán zal de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord het tentenkamp opslaan in de bossen van Bladel en zullen alle vaste ingrediënten de revue passeren zoals het dagelijkse kampvuur, de GoudenTent-competitie, de vele speurtochten, het smokkelspel en de verrassingsdag. Kortom een geweldige vakantieweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Op de site zal binnenkort een verslag met foto’s komen te staan van dit jaar. U kunt uw zoon/dochter via deze site inschrijven: www.kampbladel.nl. De inschrijving is gestart. Voor informatie kunt u contact opnemen met Lex v.d. Heyden,telefoon 06-38223702. www.jeugdwerkrozenoord.nl

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …