'Passage'

Zomerexpositie Sandra van de Griendt in Lambertuskerk

In de zomermaanden exposeert Sandra van de Griendt tekeningen en fotografie in de Lambertuskerk in Vught. Op de woensdagochtenden 29 juni en 27 juli tijdens de Open Kerk tussen 10.00 en 12.00 uur is ze zelf aanwezig om toelichting te geven op haar werk. Ook op zondagmiddag 17 juli van 12.00 tot 16.00 uur is er gelegenheid de expositie te bekijken en de kunstenaar te ontmoeten.

Na 24 jaar in Vught gewoond te hebben, woont Sandra van de Griendt alweer ruim 7 jaar in Warnsveld. In de Vughtse periode kreeg zij haar opleiding aan de Academie in Arendonk (B). Eerst beeldhouwen, daarna tekenen.

Schoonheid en sfeer
Schoonheid en sfeer van het beeld staan voorop bij Sandra van de Griendt, zowel in haar tekeningen als in de fotografie. De tekeningen ontstaan laag voor laag. Spelend met materialen, structuren en lijnen geeft Sandra haar werk een bijzondere diepte. Telkens experimenteert ze met nieuwe technieken, vormen en materialen. Bij het fotograferen speelt zij met het licht, spiegelingen en schaduwen of juist met details op straat, in de natuur of in een stilleven. Zo creëert zij vervreemdende beelden om wat langer bij stil te staan. Juist in het creëren van soms onherkenbare beelden ligt haar kracht. Een aantal van haar werken is in de zomermaanden in de Lambertuskerk te zien. www.lambertuskerkvught.nl/kunst-in-de-kerk#sandra

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …