Zomeravondwandelingen door de Oisterwijkse natuur

Net als vorig jaar staan de woensdagavonden in Oisterwijk in het teken van de Zomeravondwandelingen. In de avonduren is het heerlijk rustig in de Oisterwijkse natuur en is het fijn wandelen. Elke woensdagavond van 15 mei tot en met 17 juli kun je dat ervaren. Een gids van IVN neemt je mee langs telkens een ander deel van de unieke natuur van Oisterwijk en vertelt over de omgeving. De wandelingen starten vanaf wisselende locaties in het buitengebied van Oisterwijk. Je vertrekt meestal om 19.30 uur en bent na ongeveer 1½ uur weer terug.

Tijdens de eerste wandeling op woensdag 15 mei ontdek je het Moergestels Broek, een paradijs voor weidevogels. Startlocatie is de Reuselhoeve in Moergestel. De woensdagavonden daarna staan o.a. wandelingen over het boerenland van Moerenburg, langs schitterende vennen en het Dal van de Beerze op het programma.

De kosten voor deelname aan de begeleide wandeling met na afloop koffie, thee of fris met iets lekkers zijn € 7,50 per persoon, voor kinderen t/m 12 jaar € 6. Je betaalt vooraf bij de startlocatie.

Meer informatie over de data, routes en startlocaties van de Zomeravondwandelingen vind je in de Uitagenda op www.bezoekoisterwijk.nl. De Zomeravondwandelingen worden georganiseerd door de Stichting Buitengebiedmanagement Oisterwijk met medewerking van IVN-gidsen.

Kijk ook bij

Wildbeheereenheid investeert in broedsucces van wilde eend – mét resultaat!

Wildbeheereenheid Broek en Duin (belast met jacht, populatiebeheer en schadebestrijding op 12.500 ha binnen de …