Avondorkest Sint-Michäel

Zomeravondconcert Sint-Michaël op 29 juni

Harmonievereniging Sint-Michaël gaat na een bewogen en muzikaal seizoen, genieten van een heerlijke vakantie. Maar voordat de instrumenten tijdelijk worden opgeborgen, zullen alle orkesten op vrijdagavond 29 juni op het Campanulaplein in Sint-Michielsgestel nog eenmaal een zomers optreden verzorgen. Aanvang 19.00 uur, toegang gratis.

Ook dit jaar is Sint-Michaël erin geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen met een veelzijdige mix van lichte muziek voor en door jong en oud. Zomerse melodieën waarbij u wordt getrakteerd op een muzikale reis met vele muzikale gerechten, voor een feestelijke start van de zomervakantie. Deze avond kunnen bezoekers ook genieten van de swingende ritmes van de slagwerkgroep.

Slotakkoord
Het slotakkoord van dit concert zal bestaan uit een optreden van het groot verenigingsorkest. Voor deze gelegenheid zullen muzikanten uit alle onderdelen van de vereniging één zomerorkest vormen. Dit samengestelde megaorkest zal het publiek vermaken met enkele prettig in het gehoor liggende nummers, waarbij de drie dirigenten van de orkesten afwisselend de baton ter hand nemen om het geheel in goede banen te leiden.

Afterparty met Wè Heur ik
Na de laatste klanken van het groot verenigingsorkest is er nog een gezellige afterparty die zal worden opgeluisterd door het muzikaal onnavolgbare gezelschap ‘Wè Heur ik’ uit Den Dungen. Voor dit zomeravondspektakel zal het Campanulaplein in Sint-Michielsgestel veranderd worden in een groot gezellig terras. Zo kunt u behalve van de muziek, ook genieten van een heerlijk drankje en zullen ook de hapjes niet ontbreken. Een zoele zomeravond, een gezellig ingericht Campanulaplein en vrolijke afwisselende muziek, wat heb je nog meer nodig om een fijne zomeravond te hebben? Mochten de weergoden onverhoopt niet meewerken, dan zal het concert worden afgelast. Voor iedereen die met de gedachte speelt om (weer) een instrument te gaan bespelen, is dit natuurlijk ook een ideale gelegenheid om eens te zien en te horen wat samen muziek maken bij Harmonievereniging Sint-Michaël zo leuk maakt.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …